ΕΚΘΕΣΗ KEM FRANCHISE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 14-16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

προφίλ εκθέτες τοποθεσία ξενοδοχεία φόρμα συμμετοχής

παραγγελία εγχειριδίου ελλάδα & franchise testimonials σεμινάρια

links

 ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΜ FRANCHISE ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

KEM FRANCHISE ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ: To franchise αποτέλεσε την λύση για τους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης στη Θεσσαλονίκη

Με το επώνυμο «επιχειρείν» να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής και τους χιλιάδες επισκέπτες να κάνουν πραγματικότητα τα επαγγελματικά τους όνειρα, έκλεισε τις πύλες της η έκθεση KEM FRANCHISE ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, η οποία διοργανώθηκε από 14 έως 16 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο PORTO PALACE.
Κατά την τριήμερη διοργάνωση, οι επικεφαλής επώνυμων αλυσίδων από τον χώρο της μαζικής εστίασης, της υγείας και ομορφιάς, του λιανικού εμπορίου και των υπηρεσιών, υποδέχθηκαν επισκέπτες από την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα και έκλεισαν επί τόπου συνεργασίες. Το franchise μεγαλώνει, οι αλυσίδες αποκτούν και άλλα νεότερα μέλη και το κοινό βρίσκει μία επαγγελματική ευκαιρία σε μία
διοργάνωση η οποία παρουσιάζει προτάσεις για κάθε μέγεθος επένδυσης. Αυτός είναι και ο βασικός στόχος της έκθεσης, η οποία διοργανώθηκε προκειμένου να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του κοινού της υπόλοιπης Ελλάδας αλλά και στην επιθυμία των επιχειρηματιών των μεγάλων αλυσίδων να ανοιχτούν σε νέες αγορές της Βορείου Ελλάδος.
Σύμφωνα με τον διοργανωτή της έκθεσης  επικεφαλής της ΚΕΜ κ. Μαξ Κωνσταντινίδη, «η ΕΚΘΕΣΗ KEM FRANCHISE της Βορείου Ελλάδος που διοργανώθηκε ύστερα από 4 χρόνια στην Θεσσαλονίκη αποτύπωσε με ακρίβεια το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει από το κοινό να ανοίξει την δική του επώνυμη επιχείρηση. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία της διοργάνωσης. Το καταγεγραμμένο ενδιαφέρον του κόσμου για το franchise, όπως αυτό σφυγμομετρείται στην ετήσια διοργάνωση της έκθεσης στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια, μας ώθησε στην απόφαση να επαναφέρουμε και την δεύτερη διοργάνωση στην Θεσσαλονίκη, και οι προσδοκίες μας δεν διαψεύστηκαν.

Οι συμμετέχουσες εταιρείες έκλεισαν επί τόπου επαγγελματικές συνεργασίες με ένα κοινό το οποίο προσήλθε έτοιμο και αποφασισμένο να ανοιχτεί στον χώρο του επώνυμου «επιχειρείν». Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στους χιλιάδες νέους που μας επισκέφθηκαν, γεγονός που αποτελεί ενθαρρυντικό στοιχείο για την εμπλοκή της νέας γενιάς στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι και την πορεία προς την ανάπτυξη. Η επιτυχία της έκθεσης μας «αναγκάζει» να δεσμευθούμε όχι μόνο για την επόμενη διοργάνωση της Αθήνας σε λίγο καιρό αλλά και για την μεθεπόμενη στην Θεσσαλονίκη».

Οι επώνυμοι του franchise δίνουν το επόμενο ραντεβού στην Αθήνα

Η ετήσια διεθνής έκθεση KEM FRANCHISE ΑΘΗΝΩΝ, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση στην Θεσσαλονίκη και συνεχίζοντας μία πορεία ετών στην παρουσίαση επώνυμων επιχειρηματικών προτάσεων για επενδυτές διοργανώνεται από 27 Φεβρουάριου έως 2 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο  MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ Αγαπητέστην Αθήνα παρέχοντας την ευκαιρία στο κοινό της πρωτεύουσας αλλά και της υπόλοιπης ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας να εκπληρώσουν της επιχειρηματικές τους φιλοδοξίες.

Η  ΕΚΘΕΣΗ KEM FRANCHISE αποτελεί το μοναδικό σημείο συνάντησης των επικεφαλής των αλυσίδων και των επίδοξων επιχειρηματιών και έχει καθιερωθεί ως το μοναδικό B2B γεγονός για την Νότια Ευρώπη και την περιοχή της Μεσογείου. Όπως κάθε χρόνο θα συγκεντρώσει τα μεγαλύτερα ονόματα γνωστών αλυσίδων από τον χώρο της μαζικής εστίασης, της υγείας και ομορφιάς, του λιανικού εμπορίου και των υπηρεσιών.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πολλές από τις συμμετέχουσες εταιρείες έχουν ταυτίσει την έννοια της ανάπτυξης με την μοναδική έκθεση του είδους, η οποία διοργανώνεται από 27 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου στο υπερσύχρονο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

 

ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΜ FRANCHISE ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
14-16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PORTO PALACE
26ης Οκτωβρίου (Λιμάνι) Θεσσαλονίκη
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 18:00-21:00, ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ: 10:30-20:30

 

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ

Η έκθεση ΚΕΜ Franchise επιστρέφει στην πόλη της Θεσσαλονίκης και θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 16 Νοεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο PORTO PALACE.

Ύστερα από τέσσερα χρόνια απουσίας και μετά από έντονο ενδιαφέρον που υπήρχε από επενδυτές της Βορείου Ελλάδος κατά τη διάρκεια της έκθεσης ΚΕΜ FRANCHISE Aθήνας, η έκθεση επιστρέφει  ανανεωμένη και με εξαιρετικές ήδη συμμετοχές εταιρειών που προδιαγράφουν την επιτυχία τους.

Επώνυμες εταιρείες από όλο το φάσμα της εμπορικής δραστηριότητας, καθώς και πολυάριθμοι επισκέπτες-επιχειρηματίες και επίδοξοι επιχειρηματίες- θα δώσουν το παρών στο ξενοδοχείο PORTO PALACE Θεσσαλονίκης. Εκεί, όπου για δέκατη χρονιά θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν, να διερευνήσουν προοπτικές επιχειρηματικής συνεργασίας, αλλά και να συνάψουν συνεργασίες με τον θεσμό του Franchise, την πλέον σίγουρη και αξιόπιστη μορφή επιχειρηματικής δραστηριότητας. Ιδίως σε καιρούς οικονομικής αβεβαιότητας το Franchise κερδίζει συνεχώς την εμπιστοσύνη των επενδυτών.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.
ΣΤΟ www.kemexpo.gr/kemnews/nea/pdf56_1.pdf ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΕΚΘΕΤΩΝ

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προηγούμενη έκθεση ΚΕΜ Franchise Βορείου Ελλάδος την επισκέφθηκαν το 80% από πόλεις της Βόρειας Ελλάδας (από Αλεξανδρούπολη μέχρι Βόλο), και το 20% από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μετά την έκθεση Βορείου Ελλάδος ακολουθεί η Διεθνής Έκθεση ΚΕΜ FRANCHISE στην Αθήνα που για φέτος διοργανώνεται από 27 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο ΜΕC Παιανίας.

Σας ενημερώνουμε ότι στην έκθεση ΚΕΜ Franchise Θεσσαλονίκης θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός εκθετών λόγω του χώρου του ξενοδοχείου και ήδη τα εναπομείναντα περίπτερα εξαντλούνται. Εάν θέλετε και εσείς να λάβετε μέρος σε μία επιτυχημένη έκθεση και διευρύνετε τις συνεργασίες δηλώστε άμεσα συμμετοχή.

Συμπληρώστε την Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο www.kemexpo.gr/kemnews/nea/pdf52_1.pdf και επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, για να διαλέξουμε από κοινού το περίπτερο που προβάλλει καλύτερα την επιχείρησή σας.ΤO FRANCHISE ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Η ΚΕΜ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ FRANCHISE ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση της 14ης Διεθνούς Έκθεσης ΚΕΜ Franchise & Business Opportunity που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως 5 Μαρτίου 2012 στο Εκθεσιακό Συνεδριακό Κέντρο Helexpo Palace στο Μαρούσι. Κατα τη διάρκεια των 13 ετών επιτυχημένης λειτουργίας της Έκθεσης ΚΕΜ Franchise έλαβαν μέρος περισσότερες από 500 εταιρείες, οι οποίες αξιοποιώντας τις ευκαιρίες επαφής με επισκέπτες επενδυτές έκλεισαν χιλιάδες συμβόλαια συνεργασίας και ανέπτυξαν το δίκτυό τους σε όλη την Ελλάδα. Η αποτελεσματικότητα της Έκθεσης φαίνεται και από το γεγονός ότι σήμερα λειτουργούν 650 αλυσίδες με 19,600 επιχειρήσεις franchise ενώ ο κλάδος απασχολεί πάνω από 110,000 εργαζόμενους στη χώρα μας. Παρά την κρίση που διανύει η χώρα μας, 5,500 άμεσα ενδιαφερόμενοι επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό επισκέφθηκαν την προηγούμενη 13η Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise, θεωρώντας πως σε αυτήν την περίοδο υπάρχουν πραγματικές ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη. Απώτερος σκοπός των επισκεπτών είναι η ένταξή τους σε μία επώνυμη αλυσίδα Franchise, η οποία είναι ήδη δοκιμασμένο-επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο. Με την συμμετοχή σας στις Εκθέσεις ΚΕΜ Franchise σας δίνεται η δυνατότητα σε διάστημα 3-4 ημερών να επιλέξετε μέσα από ένα μεγάλο αριθμό επισκεπτών επενδυτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό τους κατάλληλους συνεργάτες.

Οι εταιρείες που θα παρουσιαστούν στην έκθεση υπάγονται ενδεικτικά στους κάτωθι κλάδους:

Εστίαση-Τροφιμα-Snack-Ζαχαροπλαστεία-Cafe, Ένδυση-Υπόδηση-Αξεσουάρ, Υγεία-Ομορφιά-Προσωπική Φροντίδα, Παροχή Υπηρεσιών, Εκπαίδευση-Επιμόρφωση, Οικιακός Εξοπλισμός, Δώρα-Παιχνίδια, Οικολογικά-Πράσινη Ενέργεια, Υπηρεσίες Αυτοκινήτων, Αυτόματοι Πωλητές, Διάφορα.

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία, δηλώνοντας συμμετοχή εγκαίρως και θα έχετε τη δυνατότητα καλύτερης επιλογής χώρου επωφελούμενοι των μεγάλων εκπτώσεων που σας παρέχουμε.9η ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΜ FRANCHISE ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

H 9η Έκθεση ΚΕΜ Franchise Βορείου Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως και τις 12 Δεκεμβρίου 2010 στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency. Mετά από 2 χρόνια, η έκθεση έρχεται να καλύψει τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής της Βορείου Ελλάδας με την παρουσίαση νέων επιχειρηματικών ιδεών που θα προσφέρουν τόσο ευκαιρίες όσο και λύσεις στις τοπικές κοινωνίες. Το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί είναι ήδη μεγάλο αφού ένας σημαντικός αριθμός εταιρειών που αναπτύσσονται με τη μέθοδο του Franchising έχουν δηλώσει συμμετοχή. Η έκθεση θα είναι ανανεωμένη καθώς θα φιλοξενήσει πολλά νέα concept και σύγχρονες αλυσίδες καταστημάτων από διάφορους επιχειρηματικούς κλάδους, που επιθυμούν να αναπτυχθούν στην περιοχή της Βορείου Ελλάδας. Ενδεικτικά, οι κατηγορίες της Έκθεσης έχουν ως εξής:

Super Markets-Καφέ-Παγωτά-Fast Food-Ασιατική Κουζίνα-Δερμάτινη Ένδυση-Αξεσουάρ-Αθλητικά-Κομμωτήρια-Κέντρα Αισθητικής-Είδη Κομμωτηρίου-Κέντρα Υγείας και Ευεξίας-Κέντρα Δυσλεξίας-Εκπαίδευση Ξένων Γλωσσών, Πληροφορικής, Αισθητικής-Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης-Έπιπλα Κουζίνας-Παιδικά Έπιπλα-Παιχνίδια-Δώρα-Επιδιορθώσεις Υποδημάτων-ΚΤΕΟ και άλλα.

Η Έκθεση ΚΕΜ Franchise Βορείου Ελλάδος έχει ως στόχο να βοηθήσει την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην ευρύτερη περιοχή της συμπρωτεύουσας και σε πολλές ακόμη μεγάλες πόλεις της Βορείου Ελλάδας. Η σημερινή οικονομική κρίση που έχει πλήξει την επιχειρηματικότητα μπορεί να βρει απάντηση μέσα από το θεσμό του Franchising. Το Franchising  παρέχει μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια αφού ο υποψήφιος επενδυτής θα ενταχθεί κάτων από την ομπρέλλα ενός αναγνωρίσιμου brand. Οι υποψήφιοι επενδυτές που θα επισκεφθούν την Έκθεση ΚΕΜ Franchise Βορείου Ελλάδας θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το concept  εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις δεξιότητές τους και στις ανάγκες τους και να εξασφαλίσουν ένα σίγουρο είσοδημα.

 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000 ΑΤΟΜΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ 14η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΜ FRANCHISE

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συμμετείχε και φέτος στην 14η Διεθνή Έκθεση Franchise KEM.
Η έκθεση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 2-5/3/2012 στο «HELEXPO PALACE
» υπό την αιγίδα του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Ανάπτυξης, ήταν για άλλη μία χρονιά ένα από τα πιο σημαντικά εκθεσιακά γεγονότα, προσελκύοντας εκθέτες απ’ όλο τον κόσμο και πάνω από 5.500 επισκέπτες.

 

.. περισσότερα

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

Εξωστρεφείς δράσεις από την ΚΕΜ

Με στρατηγικό σχεδιασμό συνεχίζει τις προσπάθειες προσέγγισης νέων αγορών προς τις αραβικές και βαλκανικές χώρες η διοίκηση της ΚΕΜ, προωθώντας το ελληνικό FRANCHISE στη διεθνή αγορά την πιο κατάλληλη εποχή για την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων.

.. περισσότερα

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ