ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ KEM FRANCHISE ΑΘΗΝΩΝ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-2 MAΡΤΙΟΥ 2015

προφίλ εκθέτες τοποθεσία ξενοδοχεία φόρμα συμμετοχής

παραγγελία εγχειριδίου ελλάδα & franchise testimonials σεμινάρια

links

                                  
ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ CONCEPTS, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΦΕΤΟΣ Η  ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΜ FRANCHISE 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΣΤΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ «ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ» ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΜΙΑ «ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ» ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

Ωρες λειτουργίας της Έκθεσης:
Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου: 18.00-21.00
Σάββατο - Κυριακή - Δευτέρα: 10.30 -21.00

Eπώνυμες εταιρείες από όλους τους κλάδους παρουσιάζουν προτάσεις για κάθε budget, ενώ χαρακτηριστικό της έκθεσης παραμένει η on the spot συνεργασία με αποτέλεσμα η διοργάνωση να μην έχει μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα, αλλά και απευθείας πώλησης - συνεργασίας μικρών και μεγάλων brands.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περυσινή διοργάνωση σημειώθηκε αύξηση προσέλευσης κατά 50% σε σχέση με το προηγούμενο έτος ενώ κατά την διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια για το franchising και το «επιχειρείν».
Παράλληλα με την Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise θα πραγματοποιηθεί και η Έκθεση Business Opportunity (Επώνυμες Εμπορικές Συνεργασίες), που απευθύνεται σε όσους θέλουν να εντάξουν στην επιχείρησή τους Shop in Shop, corner ή να ασχοληθούν με αποκλειστικές αντιπροσωπείες.
Η Διεθνής Έκθεση ΚΕΜ Franchise διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος, του Παγκόσμιου Συμβουλίου Franchise και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Franchise.
Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια από επαγγελματίες του κλάδου που θα μεταφέρουν τις γνώσεις και εμπειρίες τους σε ότι αφορά το θεσμό του franchise.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

ΟΙ ΕΚΘΕΤΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΕΠΙΣΗΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΝΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ  ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ MEC ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ. (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ)
             


                                     ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ
27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΩΣ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ KEM FRANCHISE 2015
 
 
Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης ΚΕΜ FRANCHISE 2014 στην Αθήνα τον περασμένο Μάρτιο και την ανάδειξη του franchising ως την επικρατούσα τάση της αγοράς και του «επιχειρείν» όπως αυτή επιβεβαιώθηκε και  από την προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών στη διοργάνωση της Θεσσαλονίκης πριν από λίγο καιρό, η διεθνής έκθεση ΚΕΜ FRANCHISE 2015 αποτελεί την φυσική συνέχεια ενός θεσμού που μετρά αρκετά χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας.
 
Η έκθεση αποτελεί το μοναδικό επιχειρηματικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας και όπως κάθε χρόνο θα συγκεντρώσει τα μεγαλύτερα ονόματα γνωστών αλυσίδων από τον κλάδο του FRANCHISE.
 
Αξιοσημείωτο είναι ότι τη διοργάνωση πλαισιώνουν με την υποστήριξή τους διεθνείς φορείς, επιμελητήρια και πρεσβείες ενώ σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία οι συμμετέχουσες εταιρείες κλείνουν επί τόπου νέες συνεργασίες διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο την αναγνωρισημότητα της επωνυμίας τους, και κερδίζοντας το στοίχημα για περαιτέρω ανάπτυξη.
 
Αξίζει να αναφερθεί ότι από το 2013 έως σήμερα υπογράφτηκαν μόνο από τους εκθέτες που συμμετείχαν στην έκθεση πάνω από 400 συμβάσεις συνολικού ύψους αρχικής επένδυσης 55.000.000 ευρώ, επιβεβαιώνοντας την άποψη ότι στην περίοδο της κρίσης το franchise αποτελεί τη λύση για όλους τους επίδοξους επιχειρηματίες που θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους επώνυμη επιχείρηση.
 
Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ LINK ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΕΚΘΕΤΩΝ

Σύμφωνα με τη σχετική κλαδική έρευνα που διεξάγεται σε κάθε διοργάνωση της έκθεσης, ένα μεγάλο ποσοστό franchisees το 64% διαθέτει αρχικό κεφάλαιο έως τις 100.000, το 13.64% από 100.000 έως 200.000, το 10,55% από 200.000 έως 300.000 και το 11.81% από 300.000 και άνω, ενώ αυξημένο παρουσιάζεται το ενδιαφέρον του κοινού κατά την τελευταία διετία να ανοίξει την δική του επιχείρηση με τον 1 στους 4 Έλληνες να αναζητά λύσεις άμεσα υλοποιήσιμες.
 
Franchisors και επίδοξοι franchisees από όλα τα μέρη της Ελλάδας, θα συμμετάσχουν στην έκθεση-θεσμό για το «επιχειρείν», η οποία έχει διακριθεί με 5 αστέρια από το European Franchising Magazine και το International Franchise Magazine για την αποτελεσματικότητά της.
 
Οι εταιρείες που θα συμμετάσχουν στην έκθεση ανήκουν ενδεικτικά στις παρακάτω κατηγορίες:
 
• Εστίαση - Τρόφιμα - Super Market - Mini Market – Snack – Ζαχαροπλαστεία - Cafe
• Ένδυση –Υπόδηση - Αξεσουάρ
• Υγεία –Ομορφιά - Προσωπική Φροντίδα - Καλλυντικά
• Παροχή Υπηρεσιών
• Εκπαίδευση - Επιμόρφωση
• Οικιακός Εξοπλισμός
• Δώρα – Παιχνίδια – Ποδήλατα - 3D Εκτυπώσεις
• Οικολογικά - Πράσινη ενέργεια
• Διάφορα
 
Για Περισσότερες πληροφορίες
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣKEM FRANCHISE ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΤΟ FRANCHISE ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Με το επώνυμο «επιχειρείν» να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής και τους χιλιάδες επισκέπτες να κάνουν πραγματικότητα τα επαγγελματικά τους όνειρα, έκλεισε τις πύλες της η έκθεση KEM FRANCHISE ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, η οποία διοργανώθηκε από 14 έως 16 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο PORTO PALACE.

Κατά την τριήμερη διοργάνωση, οι επικεφαλής επώνυμων αλυσίδων από τον χώρο της μαζικής εστίασης, της υγείας και ομορφιάς, του λιανικού εμπορίου και των υπηρεσιών, υποδέχθηκαν επισκέπτες από την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα και έκλεισαν επί τόπου συνεργασίες. Το franchise μεγαλώνει, οι αλυσίδες αποκτούν και άλλα νεότερα μέλη και το κοινό βρίσκει μία επαγγελματική ευκαιρία σε μία διοργάνωση η οποία παρουσιάζει προτάσεις για κάθε μέγεθος επένδυσης. Αυτός είναι και ο βασικός στόχος της έκθεσης, η οποία διοργανώθηκε προκειμένου να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του κοινού της υπόλοιπης Ελλάδας αλλά και στην επιθυμία των επιχειρηματιών των μεγάλων αλυσίδων να ανοιχτούν σε νέες αγορές της Βορείου Ελλάδος.

Σύμφωνα με τον διοργανωτή της έκθεσης  επικεφαλής της ΚΕΜ κ. Μαξ Κωνσταντινίδη, «η ΕΚΘΕΣΗ KEM FRANCHISE της Βορείου Ελλάδος που διοργανώθηκε ύστερα από 4 χρόνια στην Θεσσαλονίκη αποτύπωσε με ακρίβεια το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει από το κοινό να ανοίξει την δική του επώνυμη επιχείρηση. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία της διοργάνωσης. Το καταγεγραμμένο ενδιαφέρον του κόσμου για το franchise, όπως αυτό σφυγμομετρείται στην ετήσια διοργάνωση της έκθεσης στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια, μας ώθησε στην απόφαση να επαναφέρουμε και την δεύτερη διοργάνωση στην Θεσσαλονίκη, και οι προσδοκίες μας δεν διαψεύστηκαν.

Οι συμμετέχουσες εταιρείες έκλεισαν επί τόπου επαγγελματικές συνεργασίες με ένα κοινό το οποίο προσήλθε έτοιμο και αποφασισμένο να ανοιχτεί στον χώρο του επώνυμου «επιχειρείν». Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στους χιλιάδες νέους που μας επισκέφθηκαν, γεγονός που αποτελεί ενθαρρυντικό στοιχείο για την εμπλοκή της νέας γενιάς στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι και την πορεία προς την ανάπτυξη. Η επιτυχία της έκθεσης μας «αναγκάζει» να δεσμευθούμε όχι μόνο για την επόμενη διοργάνωση της Αθήνας σε λίγο καιρό αλλά και για την μεθεπόμενη στην Θεσσαλονίκη».

Οι επώνυμοι του franchise δίνουν το επόμενο ραντεβού στην Αθήνα

Η ετήσια διεθνής έκθεση KEM FRANCHISE ΑΘΗΝΩΝ, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση στην Θεσσαλονίκη και συνεχίζοντας μία πορεία ετών στην παρουσίαση επώνυμων επιχειρηματικών προτάσεων για επενδυτές διοργανώνεται από 27 Φεβρουάριου έως 2 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο  MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ στην Αθήνα παρέχοντας την ευκαιρία στο κοινό της πρωτεύουσας αλλά και της υπόλοιπης ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας να εκπληρώσουν της επιχειρηματικές τους φιλοδοξίες.

Η  ΕΚΘΕΣΗ KEM FRANCHISE αποτελεί το μοναδικό σημείο συνάντησης των επικεφαλής των αλυσίδων και των επίδοξων επιχειρηματιών και έχει καθιερωθεί ως το μοναδικό B2B γεγονός για την Νότια Ευρώπη και την περιοχή της Μεσογείου. Όπως κάθε χρόνο θα συγκεντρώσει τα μεγαλύτερα ονόματα γνωστών αλυσίδων από τον χώρο της μαζικής εστίασης, της υγείας και ομορφιάς, του λιανικού εμπορίου και των υπηρεσιών.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πολλές από τις συμμετέχουσες εταιρείες έχουν ταυτίσει την έννοια της ανάπτυξης με την μοναδική έκθεση του είδους, η οποία διοργανώνεται από 27 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου στο υπερσύχρονο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.


ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΜ FRANCHISE ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
14-16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PORTO PALACE
26ης Οκτωβρίου (Λιμάνι) Θεσσαλονίκη
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 18:00-21:00, ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ: 10:30-20:30

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ


EKΘΕΣΗ ΚΕΜ FRANCHISE ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ

Η έκθεση ΚΕΜ Franchise επιστρέφει στην πόλη της Θεσσαλονίκης και θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 16 Νοεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο PORTO PALACE.

Ύστερα από τέσσερα χρόνια απουσίας και μετά από έντονο ενδιαφέρον που υπήρχε από επενδυτές της Βορείου Ελλάδος κατά τη διάρκεια της έκθεσης ΚΕΜ FRANCHISE Aθήνας, η έκθεση επιστρέφει  ανανεωμένη και με εξαιρετικές ήδη συμμετοχές εταιρειών που προδιαγράφουν την επιτυχία τους.

Επώνυμες εταιρείες από όλο το φάσμα της εμπορικής δραστηριότητας, καθώς και πολυάριθμοι επισκέπτες-επιχειρηματίες και επίδοξοι επιχειρηματίες- θα δώσουν το παρών στο ξενοδοχείο PORTO PALACE Θεσσαλονίκης. Εκεί, όπου για δέκατη χρονιά θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν, να διερευνήσουν προοπτικές επιχειρηματικής συνεργασίας, αλλά και να συνάψουν συνεργασίες με τον θεσμό του Franchise, την πλέον σίγουρη και αξιόπιστη μορφή επιχειρηματικής δραστηριότητας. Ιδίως σε καιρούς οικονομικής αβεβαιότητας
το Franchise κερδίζει συνεχώς την εμπιστοσύνη των επενδυτών.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ LINK ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΕΚΘΕΤΩΝ

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προηγούμενη έκθεση ΚΕΜ Franchise Βορείου Ελλάδος την επισκέφθηκαν το 80% από πόλεις της Βόρειας Ελλάδας (από Αλεξανδρούπολη μέχρι Βόλο), και το 20% από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μετά την έκθεση Βορείου Ελλάδος ακολουθεί η Διεθνής Έκθεση ΚΕΜ FRANCHISE στην Αθήνα που για φέτος διοργανώνεται από 27 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο ΜΕC Παιανίας.

Σας ενημερώνουμε ότι στην έκθεση ΚΕΜ Franchise Θεσσαλονίκης θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός εκθετών λόγω του χώρου του ξενοδοχείου και ήδη τα εναπομείναντα περίπτερα εξαντλούνται. Εάν θέλετε και εσείς να λάβετε μέρος σε μία επιτυχημένη έκθεση και διευρύνετε τις συνεργασίες δηλώστε άμεσα συμμετοχή.

Συμπληρώστε την ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ και επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, για να διαλέξουμε από κοινού το περίπτερο που προβάλλει καλύτερα την επιχείρησή σας.
ΜE ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 16η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΜ FRANCHISE

Μετά από ένα τετραήμερο έντονης επιχειρηματικής δραστηριότητας ολοκληρώθηκε με επιτυχία τη Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014, η 16η Διεθνής Έκθεση ΚΕΜ Franchise με τις κορυφαίες εταιρίες franchise να προτείνουν συνεργασία στο εντυπωσιακά μεγάλο επενδυτικό κοινό που επισκέφτηκε την έκθεση.

Με βάση τα πρώτα στατιστικά στοιχεία από πλευράς διοργανωτών, η φετινή Διεθνής Έκθεση ΚΕΜ Franchise παρουσίασε μεγάλη αύξηση προσέλευσης , με την επενδυτική ικανότητα των επισκεπτών να κινείται στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων τεσσάρων ετών.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις και τις εκτιμήσεις των αλυσίδων που συμμετείχαν, η 16η Διεθνής Έκθεση ΚΕΜ Franchise ήταν απόλυτα επιτυχημένη και ουσιαστικής σημασίας για την ανάπτυξη του δικτυού τους σε όλη την Ελλάδα.
Κατά την διάρκεια της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα concept τους σε ένα  ποιοτικό και απόλυτα συνειδητοποιημένο κοινό, να καταγράψουν εκατοντάδες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος και  σε αρκετές περιπτώσεις  να έχουν ήδη πραγματοποιηθεί προχωρημένες επαφές για την ολοκλήρωση των συμφωνιών.
 
Όπως δήλωσε ο κ. Μ. Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της ΚΕΜ:  « Η φετινή Έκθεση ΚΕΜ Franchise, αποτέλεσε το μοχλό ανάπτυξης των μεγαλυτέρων εταιριών Franchise. Σε ένα άψογα διαμορφωμένο χώρο, με εντυπωσιακές συμμέτοχες, συγκεντρώσαμε πάνω από 7.000 υποψηφίους επενδυτές, που επιθυμούσαν να γίνουν μέλος μιας επώνυμης αλυσίδας. Με βάση την έρευνα που διεξάγουμε κατά την διάρκεια της έκθεσης, συμπεραίνουμε ότι οι επισκέπτες της ΚΕΜ Franchise 2014, ήταν απόλυτα ενημερωμένοι, με μεγάλη εμπιστοσύνη στο franchising, έτοιμοι να επενδύσουν  και να εξασφαλίσουν την μελλοντική επαγγελματική τους σταδιοδρομία ανοίγοντας την επώνυμη, δική τους επιχείρηση. Η επενδυτική τους ικανότητα κινήθηκε από 15.000 € έως και συγκεκριμένες περιπτώσεις άνω των 600.000 €, με μεγαλύτερη προτίμηση στον κλάδο της εστίασης.»
Την έκθεση χαιρέτησαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, κ. Κορκίδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Μίχαλος, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος, κ. Λύρας και ο πρώην Υπουργός Ανάπτυξης, κ. Χρήστος Φώλιας.

Η 16η Διεθνής Έκθεση ΚΕΜ Franchise διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος, του Παγκοσμίου Συμβουλίου Franchise (WFC) και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Franchise (EFF).

Η Έκθεση ΚΕΜ Franchise ανανεώνει το ραντεβού της  με το κοινό της Β. Ελλάδος, τον Οκτώβριο 2014 στην Θεσσαλονίκη και ως 17η Διεθνής Έκθεση ΚΕΜ Franchise στην Αθήνα τον Μάρτιο του 2015.ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ FRANCHISE ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (MEC) ΠΑΙΑΝΙΑΣ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΈΚΘΕΣΗ ΚΕΜ FRANCHISE.

Η καταξιωμένη Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ FRANCHISE, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο ανακαινισμένο Εκθεσιακό Κέντρο MEC στην Παιανία, το οποίο έχει άνετη πρόσβαση, επεκτείνεται σε ένα επίπεδο και διαθέτει parking 2.000 θέσεων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκθετών και των επισκεπτών.

Στην έκθεση συμμετέχουν μερικές από τις μεγαλύτερες και επιτυχημένες αλυσίδες franchise, οι οποίες θα παρουσιάσουν πρωτότυπα concept και θα δώσουν την δυνατότητα στους επισκέπτες να διαλέξουν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία το concept που τους ταιριάζει και θα τους εξασφαλίσει την μελλοντική τους επαγγελματική σταδιοδρομία.
Παράλληλα με την Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise θα πραγματοποιηθεί και η Έκθεση Business Opportunity (Επώνυμες Εμπορικές Συνεργασίες), που απευθύνεται σε όσους θέλουν να εντάξουν στην επιχείρησή τους Shop in Shop, corner ή να ασχοληθούν με αποκλειστικές αντιπροσωπείες καθώς και Shop Design (Κατασκευή- Ανακαίνιση Καταστημάτων).
Η Διεθνής Έκθεση ΚΕΜ Franchise διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος, του Παγκόσμιου Συμβουλίου Franchise και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Franchise.
Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια από επαγγελματίες του κλάδου που θα μεταφέρουν τις γνώσεις και εμπειρίες τους σε ότι αφορά το θεσμό του franchise.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Ώρες λειτουργίας της Έκθεσης:
Παρασκευή 14 Μαρτίου: 18.00-21.30
Σάββατο-Κυριακή – Δευτέρα: 10.30-21.00

ΕΠΙΣΗΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΝΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ  ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ MEC ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ. (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ)ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟ FRANCHISE ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΔΑΦΟΣ


ΜΕ 5.550  ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ – ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΚΛΕΙΣΕ  ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤHΣ Η 13Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΜ FRANCISE 2011

Η 13η Διεθνής Έκθεση ΚΕΜ Franchise 2011 για τέσσερις μέρες φιλοξένησε ένα μεγάλο αριθμό ελληνικών και διεθνών αλυσίδων franchise από χώρες όπως η Αυστραλία,  η Γαλλία, το Βέλγιο, οι ΗΠΑ, η Ισπανία, η Ιταλία, η Τουρκία και η Μ. Βρετανία. Την έκθεση, που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Αναπτύξεως, επισκέφτηκαν 5.500 ενδιαφερόμενοι από όλη την Ελλάδα, από Αραβικές χώρες και από τη Μ. Βρετανία, Κύπρο, Δημοκρατία της Σερβίας, Αρμενία, Τουρκία, Ιταλία, Ρουμανία, Γαλλία, Ρωσία, Καζακστάν και Η.Π.Α. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην είσοδο της έκθεσης η γεωγραφική προέλευση των επισκεπτών έχει ως εξής: Περιοχή Αττικής 51%, Υπόλοιπη Ελλάδα 44% και Εξωτερικό 5%.

Παρουσία Πρέσβεων και Εμπορικών Ακολούθων, επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου και πολλών ενδιαφερομένων πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια από τον Πρόεδρο του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Αναπτύξεως, κ. Χ. Φώλια και τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Ε.Ε, κ. Β. Κορκίδη. Στους χαιρετισμούς έγινε λόγος για την ασφάλεια που το franchise παρέχει, τη μεγάλη συμβολή του στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την υπεροχή του ως  σύστημα ανάπτυξης καθώς και σε περίοδο κρίσης οι περισσότερες εταιρείες franchise συνεχίζουν να αναπτύσσονται. Χαρακτηριστικά ο κ. Κορκίδης δήλωσε ότι ενώ έκλεισαν χιλιάδες ανεξάρτητες επιχειρήσεις το 2010, 700 νέες επιχειρήσεις franchise άνοιξαν και αναμένεται μεγάλο νούμερο και το 2011. Επίσης, λόγος έγινε και για την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων σε νέες αγορές, τη συμβολή του franchise σε αυτή την προσπάθεια ενώ όλοι συνεχάρησαν την ΚΕΜ για τις ενέργειες προσέγγισης νέων αγορών του εξωτερικού.

Οι εκθέτες έμειναν ευχαριστημένοι από την ποιότητα και την αποφασιστικότητα για συνεργασία του ενδιαφερομένου κοινού. Κοινή διαπίστωση αποτελεί το γεγονός ότι πολλοί επιχειρηματίες επιθυμούν να ενταχθούν σε μία επώνυμη αλυσίδα και να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα που παρέχει.   Όπως  δήλωσε και ο κος Κωνσταντινίδης, «…παρά τη δύσκολη εποχή που διανύουμε  το franchise συνεχίζει να κερδίζει έδαφος».


 ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗ 15η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΜ FRANCHISE

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 11 Μαρτίου 2013 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO PALACE στο Μαρούσι.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν εταιρίες που θα παρουσιάσουν πρωτότυπα concept που δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να διαλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία το concept που τους ταιριάζει και θα τους εξασφάλιση τη μελλοντική επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Το franchise είναι η πιο επιτυχημένη μέθοδος ανάπτυξης των εμπορικών επιχειρήσεων με το μικρότερο δυνατό ρίσκο προσφέροντας στον υποψήφιο franchisee μεγάλα και βασικά πλεονεκτήματα.

Η ύπαρξη μιας δυνατής μάρκας (brand) που φέρει αξία στα μάτια των καταναλωτών? το ιστορικό επιτυχιών ενός franchisee που «μιλάει» από μόνο του για τα αποτελέσματα που μπορεί να έχει κάθε νέα επιχείρηση ενταγμένη σε ένα δυνατό δίκτυο?  η συνεχής λειτουργική υποστήριξη προς τους franchisees, οι οποίοι πολλές φορές αναζητούν την εμπειρία του franchisor για να ξεπεράσουν σκοπέλους? η βοήθεια και ενίσχυση που λαμβάνει ο franchisee σε θέματα που αφορούν στην ανεύρεση του κατάλληλου εμπορικού σημείου για κάθε νέα επιχείρηση, στο μάρκετινγκ και στην κατασκευή του καταστήματος? τα εκπαιδευτικά προγράμματα που βοηθούν ώστε να λάβει ο franchisee γρήγορη και ουσιαστική γνώση για το franchise που έχει επιλέξει? η αγοραστική δύναμη που προσφέρει ένα δίκτυο ώστε ο franchisor να διαπραγματεύεται χαμηλές τιμές με προμηθευτές και βεβαίως η αποφυγή του ρίσκου που ενέχει η δημιουργία μιας εντελώς ανεξάρτητης επιχείρησης – όλοι οι παραπάνω λόγοι είναι εξαιρετικά σημαντικοί για ένα νέο επιχειρηματία που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του, ιδιαίτερα σε μια εποχή γενικευμένης οικονομικής αβεβαιότητας.

Εάν αναλογιστεί κανείς τη σημερινή δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας, όταν καθημερινά κλείνουν δεκάδες επιχειρήσεις, το franchise κερδίζει συνεχώς έδαφος και ανοίγουν καθημερινά νέα καταστήματα με τη μέθοδο αυτή.

Ενώ μέχρι σήμερα έχουν κλείσει πάνω από 60.000 επιχειρήσεις, το franchise αναπτύσσεται συνεχώς ανοίγοντας νέα καταστήματα φθάνοντας σήμερα να ασχολούνται 660 αλυσίδες με 20.000 franchisee οι οποίοι απασχολούν πάνω από 110.000 εργαζόμενους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επισκεψιμότητα της περσινής έκθεσης ήταν ικανοποιητική και οι επισκέπτες ήταν εξαιρετικοί σε ποιοτικά χαρακτηριστικά, αφού ήταν απόλυτα ενημερωμένοι σχετικά με το Franchising και αποφασισμένοι να επενδύσουν.  Παίρνοντας τα στοιχεία από την προηγούμενη έκθεση, μόνο από τους εκθέτες που συμμετείχαν άνοιξαν πάνω από 100 καταστήματα τα οποία λειτουργούν σήμερα με μεγάλη επιτυχία εξασφαλίζοντας στους νέους franchisee το επιχειρηματικό τους εισόδημα.


Στην προσεχή έκθεση συμμετέχουν εταιρείες από τους κάτωθι κλάδους:

- Εστίαση – Τρόφιμα – Super Market – Snack -  Ζαχαροπλαστεία – Cafe – Παγωτά -  Προϊόντα Αρτοποιίας – Donuts
- Υγεία – Ομορφιά – Προσωπική Φροντίδα
- Παροχή υπηρεσιών
- Εκπαίδευση – Επιμόρφωση
- Οικιακός Εξοπλισμός
- Δώρα – Παιχνίδια
- Υπηρεσίες Αυτοκινήτων
- Αυτόματοι Πωλητές
- Διάφορα

Παράλληλα με τη 15η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ FRANCHISE Θα πραγματοποιηθεί και η έκθεση BUSINESS OPPORTUNITY (Επώνυμες Εμπορικές Συνεργασίες)που απευθύνεται σε όσους θέλουν να εντάξουν στην επιχείρηση τους Shop in Shop, Corner ή να ασχοληθούν με αποκλειστικές αντιπροσωπείες.

Καθώς και η SHOP DESIGN (Κατασκευή – Ανακαίνιση καταστημάτων και Εξοπλισμού).
Και φέτος όπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο την Κυριακή και την Δευτέρα σεμινάρια από έμπειρους συμβούλους Franchise. Όσοι τα παρακολουθήσουν θα αποκτήσουν ολοκληρωμένη γνώση για τη μέθοδο του Franchise.

Η 15η Διεθνής Έκθεση Franchise 2013 διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος, του Παγκόσμιου Συμβουλίου Franchise (WFC), της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Franchise και του Αραβο-Ελληνικού επιμελητήριου εμπορίου και ανάπτυξης.


Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης
Παρασκευή, 8/3/2013 – 18:00 – 21:30
Σάββατο, 9/3/2013 – 10:30 – 21:00
Κυριακή,  10/3/2013 – 10:30 – 21:00
Δευτέρα, 11/3/2013 – 10:30 – 21:00

 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000 ΑΤΟΜΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ 14η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΜ FRANCHISE

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συμμετείχε και φέτος στην 14η Διεθνή Έκθεση Franchise KEM.
Η έκθεση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 2-5/3/2012 στο «HELEXPO PALACE
» υπό την αιγίδα του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Ανάπτυξης, ήταν για άλλη μία χρονιά ένα από τα πιο σημαντικά εκθεσιακά γεγονότα, προσελκύοντας εκθέτες απ’ όλο τον κόσμο και πάνω από 5.500 επισκέπτες.

 

.. περισσότερα

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

Εξωστρεφείς δράσεις από την ΚΕΜ

Με στρατηγικό σχεδιασμό συνεχίζει τις προσπάθειες προσέγγισης νέων αγορών προς τις αραβικές και βαλκανικές χώρες η διοίκηση της ΚΕΜ, προωθώντας το ελληνικό FRANCHISE στη διεθνή αγορά την πιο κατάλληλη εποχή για την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων.

.. περισσότερα

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ