ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ KEM FRANCHISE ΑΘΗΝΩΝ 18-21 MAΡΤΙΟΥ 2016

προφίλ εκθέτες τοποθεσία ξενοδοχεία φόρμα συμμετοχής

παραγγελία εγχειριδίου ελλάδα & franchise testimonials σεμινάρια

links

ΚΕΜ Διεθνής Έκθεση Franchise
18 - 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας

H ΚΕΜ ανανεώνει το ραντεβού της με το επενδυτικό κοινό την άνοιξη του 2016 όπου και θα πραγματοποιηθεί η 18η Διεθνής Έκθεση ΚΕΜ Franchise Αθηνών, η οποία θα υποδεχθεί επιχειρήσεις με διεθνή δραστηριότητα και επισκέπτες έτοιμους να ανακαλύψουν νέες ευκαιρίες επιχειρηματικότητας

 Στην περίοδο κρίσης το franchise δίνει λύση
 
Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της διεθνής έκθεσης ΚΕΜ FRANCHISE  2015 στην Αθήνα τον περασμένο Μάρτιο και την ανάδειξη του franchising ως την επικρατούσα τάση της αγοράς και του «επιχειρείν» όπως αυτή επιβεβαιώθηκε και  από την προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών στην περσινή  διοργάνωση της Θεσσαλονίκης η διεθνής εκθέσης  ΚΕΜ FRANCHISE  αποτελούν την φυσική συνέχεια ενός θεσμού που μετρά αρκετά χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας.
 
Η έκθεση είναι το μοναδικό επιχειρηματικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας και όπως κάθε χρόνο θα συγκεντρώσει τα μεγαλύτερα ονόματα γνωστών αλυσίδων από τον κλάδο του FRANCHISE.
 
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία οι συμμετέχουσες εταιρείες  κλείνουν επί τόπου νέες συνεργασίες διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο την αναγνωσιμότητα της επωνυμίας τους και κερδίζοντας το στοίχημα για περαιτέρω ανάπτυξη.
 
                                           Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους
                  Πατήστε το link για να δείτε αναλυτικά την ανάπτυξη των εκθετών

Αξίζει να αναφερθεί ότι από το 2013 έως σήμερα  υπογράφτηκαν μόνο από τους εκθέτες που συμμετείχαν στην έκθεση πάνω από 500 συμβάσεις συνολικού ύψους αρχικής επένδυσης 65.000.000 ευρώ, επιβεβαιώνοντας την άποψη ότι στην περίοδο της κρίσης το franchise αποτελεί την λύση για όλους τους επίδοξους επιχειρηματίες που θέλουν να ξεκινήσουν την δική τους επώνυμη επιχείρηση. 

Σύμφωνα με την σχετική κλαδική έρευνα που διεξάγεται σε κάθε διοργάνωση της έκθεσης, ένα μεγάλο ποσοστό franchisees το 64% διαθέτει αρχικό κεφάλαιο έως τις 100.000, το 13.64% από 100.000 έως 200.000, το 10,55% από 200.000 έως 300.000 και το 11.81% από 300.000 και άνω ενώ αυξημένο παρουσιάζεται το ενδιαφέρον του κοινού κατά την τελευταία διετία να ανοίξει την δική του επιχείρηση με τον 1 στους 4 Έλληνες να αναζητά λύσεις άμεσα υλοποιήσιμες.
 
Οι εταιρείες που θα συμμετάσχουν στην έκθεση ανήκουν ενδεικτικά στις παρακάτω κατηγορίες:
 
•  Εστίαση - Τρόφιμα - Super Market - Mini Market
•  Σουβλάκι – Pizza- Snack – Ζαχαροπλαστεία - Cafe
•  Υγεία –Ομορφιά - Προσωπική Φροντίδα-Καλλυντικά
•  Ένδυση –Υπόδηση - Αξεσουάρ
•  Παροχή υπηρεσιών
•  Εκπαίδευση - Επιμόρφωση
•  Οικιακός Εξοπλισμός
•  Δώρα – Παιχνίδια – Ποδήλατα 3D Εκτυπώσεις
•  Οικολογικά - Πράσινη ενέργεια
•  Διάφορα

 
 
Με τη συμμετοχή σας στις Εκθέσεις ΚΕΜ Franchise, σας δίνεται η δυνατότητα σε διάστημα 3-4 ημερών να επιλέξετε  μέσα από έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών υποψήφιων επενδυτών τους κατάλληλους συνεργάτες Franchisee σε όλη τη χώρα.
 
Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία δηλώνοντας συμμετοχή και θα έχετε τη δυνατότητα καλύτερης επιλογής χώρου επωφελούμενοι των μεγάλων εκπτώσεων για την συμμετοχή σας και στις δύο εκθέσεις.
 
Συμπληρώστε την Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, για να διαλέξουμε  από κοινού το περίπτερο που προβάλλει καλύτερα την επιχείρησή σας.

 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000 ΑΤΟΜΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ 14η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΜ FRANCHISE

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συμμετείχε και φέτος στην 14η Διεθνή Έκθεση Franchise KEM.
Η έκθεση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 2-5/3/2012 στο «HELEXPO PALACE
» υπό την αιγίδα του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Ανάπτυξης, ήταν για άλλη μία χρονιά ένα από τα πιο σημαντικά εκθεσιακά γεγονότα, προσελκύοντας εκθέτες απ’ όλο τον κόσμο και πάνω από 5.500 επισκέπτες.

 

.. περισσότερα

ΟΙ ΝΕΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Κάπα Research για το «Βήμα» της Κυριακής στις 4 Δεκεμβρίου 2011, που διεξήχθη σε νέους 18-34 ετών, με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις, προέκυψε το ποσοστό της τάξεως του 36% εκείνων που θέλουν δημιουργήσουν μια δική τους επιχείρηση.

.. περισσότερα
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

Εξωστρεφείς δράσεις από την ΚΕΜ

Με στρατηγικό σχεδιασμό συνεχίζει τις προσπάθειες προσέγγισης νέων αγορών προς τις αραβικές και βαλκανικές χώρες η διοίκηση της ΚΕΜ, προωθώντας το ελληνικό FRANCHISE στη διεθνή αγορά την πιο κατάλληλη εποχή για την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων.

.. περισσότερα

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΈΚΘΕΣΗ ΚΕΜ FRANCHISE ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Η Ελλάδα σήμερα παρά την οικονομική κρίση είναι μια εξελιγμένη αγορά με ένα δυναμικό και συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο  franchise, ο οποίος προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες ανάπτυξης.

.. περισσότερα
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 


Η ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΜ FRANCHISE & BUSINESS OPPORTUNITY ΕΔΩΣΕ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Πάνω από 5.000 ενδιαφερόμενοι επισκέφτηκαν την 14η Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise & Business Opportunity, στο HELEXPO PALACE, πραγματοποιώντας σημαντικές επαφές  και δίνοντας λύση στην αβεβαιότητα του επαγγελματικού τους μέλλοντος.

.. περισσότερα